fbpx Skip to content

Sinds een aantal jaren hebben wij een hele prettige samenwerking met HVO Querido. Jasper heeft jaren lang met plezier in dienst gewerkt en nu geeft hij daar Topdog & Topboks trainingen vanuit CoHond.

HVO-Querido ondersteunt mensen in een kwetsbare situatie bij hun streven om opnieuw de regie over hun eigen leven te krijgen en volwaardig deel uit te maken van de samenleving (bron: hvoquerido.nl). Wij zijn onderaannemer van HVO Querido en Jasper verzorgt daar specialistische, individuele begeleiding met de inzet van psychosociaal hulphonden (Topdog) en boksen (Topboks). En met succes.

Sommige deelnemers wonen al een poos bij HVO en trekken zich echt op aan deze begeleidingsmomenten. De feedback die we ontvangen is dat het fijn is dat er geen beroep wordt gedaan op het `moeten praten’. Ondanks dat wordt er wel gewerkt aan de transfer van de training naar het dagelijks leven. Deelnemers ervaren dat de vaardigheden die aan bod komen tijdens Topdog en Topboks ook toe te passen zijn in het contact met mensen. Ze geven terug dat ook andere lastige situaties in hun leven daardoor wat makkelijker verlopen. Wij zijn heel blij met deze bevindingen.

Om aanmeldingen vanuit HVO Querido wat makkelijker te maken hebben we een website gemaakt waar direct alle benodigde formulieren te vinden zijn. Via deze link: HVO Querido | CoHond kan je precies zien wat er nodig is om een deelnemer aan te melden bij ons.

 

topboksen

 

Back To Top