fbpx Skip to content
CoHond; 5 jaar later.

De eerste keer dat ik een foto maakte van mijn net gecertificeerde psychosociaal Hulphond Luca. Ik kan mij het moment nog herinneren als de dag van gisteren. Zo trots! Op wat eigenlijk? Op dingen die komen gingen waar ik nog geen idee van had hoe dat zou uitpakken…. Welke mooie momenten het ons zou gaan brengen en hoeveel jongeren en hun gezinnen we zouden gaan helpen. Welke moeilijkheden we zouden moeten overwinnen om te komen waar we nu staan…..

 

 

 

 

Een foto van wee jaar later…… Psychosociaal Hulphond Luca kreeg een grote rol in de opvoeding van onze nieuwe aanwinst; Morris. Een lieve labrador pup. En de hond van mijn vriendin kwam er bij om ons team te versterken; Jip. Wat heeft hij ons mooie momenten gegeven!

En nu…. bijna 5 jaar later staan we aan de vooravond van ons jubileum. Wie had kunnen bedenken dat ons team nu zou bestaan uit 3 eigen psychosociaal hulphonden en verschillende mooie en inspirerende samenwerkingen?! Dat we ondertussen niet alleen maar de Topdog training geven maar ook de VIDA en dat we sporten met honden. Nu hebben we weer een nieuwe weg ingeslagen: We coachen startende coachen die (net als ik toen) op het punt staan om te de mooie weg met hun hond(en) te gaan bewandelen. We gaan intervisie dagen organiseren om de kwaliteit die er nu is overeind te houden. En…..in het voorjaar van 2018 gaan we de Topdog opleiding naar Alphen aan den Rijn halen.

Op 1 februari staan we stil bij deze mooie ontwikkelingen. We kunnen dat niet anders vorm geven dan door iedereen er bij te betrekken die (al dan niet achter de schermen) ons heeft gesteund in dit hele proces de afgelopen 5 jaar. Want CoHond was nooit zover gekomen zonder alle mooie, lieve mensen (en honden) om ons heen!

Er zijn  nog een paar plekken open om mee te doen met de mini trainingen bij Dafne (herstel op poten), Suzanne (kwispelcoach) of Jasper Kost. Het programma zal verder via een Facebook event bekend worden gemaakt.
Wil je je vast al opgeven (er zijn beperkt aantal plaatsen bij de mini trainingen) mail naar; info@cohond.nl
Ook als je de docu wilt zien graag even opgeven zodat we rekening kunnen houden met de hoeveelheid mensen.

Recente foto van de drie CoHonden:

Back To Top