fbpx Skip to content

Er is voor mij niks fijner dan om te kunnen praten over mijn passie, gedragsverandering bij mensen door het samenwerken met een psychosociaal Hulphond. Dat geeft mij energie en mensen om mij heen zeggen dat ik er van ga stralen. Ik vind het heerlijk om mijn expertise in te zetten en anderen te informeren over het samenwerken met honden. En zo nu en dan komen er hele leuke, spontane dingen op mijn pad waar ik dan ook graag aan mee werk. Zo kreeg ik via via de vraag of ik deel wilde nemen aan een gesprekstafel dat live werd uitgezonden op verschillende kanalen zoals Facebook, Youtube, Twitter
SALTO, Ziggo kanaal 13, KPN kanaal 70, Delta, CAIW, COGAS & 6000 schermen in zorginstellingen. Het programma heet IedereenLive en werd gepresenteerd door Aldith Hunkar. Zij heeft zowel het jeugdjournaal als het NOS journaal gepresenteerd.

Het gesprek werd gevoerd samen met twee andere gasten. Het hoofdthema was dieren en pandemie. Gedragsbioloog (primaat deskundige) Patrick van Veen zat ook aan tafel. Hij was mijn gesprekspartner samen met Geert de Bolster, hondengedragsbegeleider. Het was mooi dat we alle drie vanuit ons eigen vakgebied konden vertellen. Hierdoor vulden we elkaar goed aan.

Het gesprek duurt in totaal een uur. Het is heel interessant op helemaal te beluisteren. Zelf ben ik gast 2 en kom ik na 20 minuten de uitzending in. Wat was dit leuk om te doen!

!  Bekijk hier het filmpje  !

Back To Top