fbpx Skip to content

Toen ik mijn opleiding tot topdog trainer begon werkte ik al geruime tijd bij Lijn5. De jarenlange ervaring die ik daar heb opgedaan maakt dat mijn expertise ligt bij de jeugd/jongeren. Moeilijk opvoedbaar, ongemotiveerd, met een psychiatrische achtergrond of een licht verstandelijke beperking, al veertien  jaar werk ik met veel plezier met deze mooie doelgroep. CoHond bestaat nu drie jaar. Al die jaren ben ik ontzettend blij dat ik deze combinatie kan maken. En waar ik heel trots op ben is dat ik de topdog trainingen voor Lijn5 mag verzorgen. Deze methodiek sluit juist heel mooi aan bij de soms wat complexe doelgroep. In die drie jaar heb ik veel jongeren en hun gezinnen mogen begeleiden en hebben we met elkaar en door een nauwe samenwerking mooie doelen behaald!

Afgelopen maand kwam het jaarmagazine van Lijn5 uit. Op pagina 14 en 15 staat een interview dat met mij is afgenomen over het werk dat ik nu doe bij Lijn5. Het leek mij leuk om deze met jullie te delen om zo ook een kijkje te geven achter de schermen van de plek waar ik mijn expertise heb opgedaan.

https://www.ln5.nl/content/media/docs/default-source/jaarmagazines/jaarmagazine-lijn5-2015.pdf?sfvrsn=4

Back To Top