fbpx Skip to content

Visitekaartje 2015Zoals de meeste mensen met een eigen website kunnen beamen lijkt een nieuwe site maken makkelijker dan het is. Er komt vaak meer bij kijken dan je van te voren had bedacht. Ga je hem zelf maken of laat je het doen, welke stijl past bij je en sluit dat ook nog eens aan bij de doelgroep, hoe zorg ik dat ik duidelijk maak welke dienst of product ik kan leveren zonder dat het een onoverzichtelijke site wordt en ga zo maar door…..

Al deze ervaringen kan ik nu ook delen! Er is super hard gewerkt achter de schermen de afgelopen maanden naar dit moment. Het moment dat ik met trots de nieuwe site van CoHond kan presenteren. En eerlijk is eerlijk, ik heb dit niet alleen gedaan. Sabrina en Bastiaan, bedankt voor jullie hulp.

Bij een nieuwe site hoort ook een mooi visitekaartje, een bijgewerkte LinkedIn pagina en om mee te bewegen met het digitale tijdperk heeft CoHond nu ook een Facebook pagina!

De zorg is volop in beweging en CoHond ook. Hou het blog en Facebook dus goed in de gaten.

Veel leesplezier!

Margot

 

Back To Top