fbpx Skip to content

Hoewel het hoogzomer is en deze tijd van het jaar vaak gezien wordt als `komkommertijd’ hebben we bij CoHond fantastisch nieuws te melden. Na een intensief jaar van voorbereiden, overleggen, afstemmen, ideeën uitwisselen, reorganiseren en workshops geven is het nu officieel. Jasper van Sport&hond coaching maakt samen met zijn psychosociaal Hulphond Kiara deel uit van het CoHond team! Nu we met CoHond zijn ingekocht in Amsterdam – Amstelland & Zaanstreek – Waterland & Utrecht West blijven de aanvragen binnenstromen. Dat is natuurlijk een vet goed teken en daar zijn we erg blij mee! De honden blijven wel zoals altijd hun maximale inzetbaarheid houden om te zorgen dat ze plezier blijven houden in hun werk en niet overbelast raken. Afgelopen jaar heeft Jasper al meerdere trajecten gecoacht vanuit CoHond om te voorkomen dat er een wachtlijst zou ontstaan. Sporten met jongeren is de specialisatie van Jasper en bleek al snel een super waardevolle aanvulling te zijn op de trainingen van CoHond.

Wat betekend deze nieuwe samenwerking? Dat we met Jasper en Kiara in ons team, door middel van sport, nog meer jongeren in beweging krijgen om weer lekker in hun vel te komen. Daarnaast gaan we samen trainers en coaches trainen om sport in te zetten tijdens het werken met honden.

Nu genieten we om de beurt van onze vakantie en zijn we achter de schermen het programma voor het nieuwe schooljaar aan het verfijnen. Hou de site en social media goed in de gaten voor alle updates en ons nieuwe programma.
https://www.facebook.com/cohond/ & https://www.instagram.com/cohond/

Wij hebben er zin in!

 

Back To Top