fbpx Skip to content

Bij Cohond staan we al vijf jaar klaar om, samen met onze psychosociaal hulphonden, moeilijk opvoedbare- en moeilijk lerende jongeren te trainen op sociale vaardigheden, weerbaarheid en motivatie. We hebben jongeren met ADHD kunnen laten ervaren hoe ze toch vaker kunnen schakelen tussen druk en rust dan ze zelf dachten, jongeren met een autistisch spectrum op een laagdrempelige manier uit hun comfortzone kunnen halen en een heel aantal jongeren hebben we weer kunnen leren omgaan met hun diepgewortelde woede en agressie.

In de afgelopen vijf jaar hebben we ons trainingsaanbod uitgebreid van het trainen van de jongeren naar het coachen van hun `systeem’. Van het werken binnen het onderwijs tot het trainen van leerkrachten. En van werken met onze eigen psychosociaal hulphond tot het coachen van trainers/coaches en het organiseren van intervisie. Ons hele aanbod is te zien op onze vernieuwde website: https://bbdesign-dev4.nl.

Wat er ook te vinden is op de site is het programma van ons jubileum feestje wat op 1 februari plaatsvindt. Er is nog gelegenheid om je aan te melden voor de minitrainingen die verzorgt worden door mijn collega’s Dafne (herstel op poten), Suzanne (kwispelcoach) en Jasper (sport coach) of om later binnen te lopen om de topdog documentaire te bekijken. Het hele programma is te vinden op: https://cohond.nl/jubileum-cohond/.

Wij kijken uit naar het nieuwe jaar vol mooie nieuwe ontmoetingen en ontwikkelingen!

 

 

 

Back To Top