fbpx Skip to content

Afgelopen periode heeft Bonny Everaars stage gelopen bij CoHond. Zij heeft een bedrijfsanalyse en optimalisatieplan gemaakt vanuit Aeres Hogeschool Wageningen (AHW) en deze ligt nu klaar ter beoordeling. Daarna zullen we dit verslag natuurlijk uitvoering bespreken om onze sterke en verbeterpunten er uit te halen. Komend half jaar zal Bonny zich tijdens haar afstuderen richten op social media. Natuurlijk ook vet interessant voor ons!

Naast Bonny zal er nog een studente stage lopen bij ons, Talitha Cool.

Zij stelt zichzelf even voor:

Hoi, mijn naam is Talitha. Ik ben 25 jaar en kom uit Alkmaar. Ik studeer toegepaste psychologie in Amsterdam en mag dit jaar afstuderen. Ik ben super blij dat ik mijn afstudeeronderzoek bij CoHond mag doen. Ik wil zelf ook graag trainingen gaan geven met mijn honden, dus extra tof dat ik in dit werkveld mag afstuderen. Ik zal gaan onderzoeken welke inzichten van de systeembenadering van waarde zijn voor de trainingen van CoHond en hoe we deze in de praktijk kunnen brengen. Uiteindelijk zal ik een training ontwikkelen die andere trainers leert hoe je gebruik kunt maken van systemen. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Welkom Talitha, wij hebben er ook zin in!

 

Back To Top