fbpx Skip to content
Dankzij Yindee heb ik meer zelfvertrouwen en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik ben vrolijker geworden en ik kan nu ook beter met andere honden omgaan die ik niet ken. De training was super leuk!! (M. 15 jaar)

Vanmorgen heeft M. haar certificaat in ontvangst genomen voor haar fantastische TopDog traject op Praktijkschool De Faam. Wat was het een leuk traject! M. begon de training een aantal geleden wat timide, beetje verlegen en ik kon niet altijd zien aan haar gezicht of ze echt wel zin had in de training. Maar M. kwam altijd, was keurig op tijd en in de weken er na heb ik haar steeds meer zien open bloeien. Tegen Yindee lukte het steeds vaker om duidelijk te zijn en M. vond alles wat we met Yindee deden leuk om te doen. Of we nu de topdog training deden of ineens spontaan een uitstapje maakte naar sporten met de hond van mijn  coach collega…. M. was overal voor in. Wat is het magisch om een meisje in een aantal weken zo open te zien bloeien en te zien groeien in haar zelfvertrouwen!!
Moeder was er vanmorgen ook bij. Tijdens het doornemen van het evaluatieformulier raakte ze ontroerd over de vooruitgangen van haar dochter en zei; het is net of ik een ander kind heb. Waar het eerst niet lukte om haar muur te doorbreken is M. nu opener en vrolijker. Nu vertelt ze wel wat haar dwars zit en heb ik mijn vrolijke meisje weer terug.

Het kostte voor de juf en mij ook even wat moeite om het droog te houden. Ik blijf het zeggen; ik heb de mooiste baan van de hele wereld!

 

 

Back To Top