fbpx Skip to content
Afgelopen week hebben we aan 3 verschillende groepen les gegeven over het inzetten van je hond tijdens de (jeugd)hulpverlening via de Topdog methodiek.

De groep uit Limburg heeft de theorietoets gehad. Allemaal hebben ze laten zien dat de kennis over de methodiek en hondengedragsleer ruim voldoende is. Gefeliciteerd!
De in company opleiding van Levvel stond in het teken van kennismaken met en eigen maken van de methodiek. Aan bod is gekomen hoe je een sessie opbouwt en hoe je de rode draad van de methodiek door het hele traject vasthoudt. Psychosociaal hulphond Yindee heeft ons daarbij geholpen.
Tor slot hebben we vrijdagavond tijdens de opleiding in Alphen aan den Rijn een praktijk avond gehad met Trippel. Zij heeft feilloos laten zien én ervaren wat de kracht is van de methodiek. Door de rust in de groep, het aanleren van kalmerende signalen én de timing wanneer je de hond betrekt bij je sessie heeft Trippel mooi gespiegeld hoe voorspelbaar en veilig deze manier van werken voor haar is.
Back To Top