fbpx Skip to content

Afgelopen zomer kwam ik in contact met een stel bevlogen mensen met een super mooi plan. Allemaal zijn ze werkzaam in de hulpverlening of in het onderwijs en hebben het idee dat het nu tijd is om de krachten te bundelen. Met dat idee is het Centrum Lerende Jeugd Alphen ontstaan. Een pand dat gedeeltelijk leeg stond wordt nu gevuld met experts op het gebied van lerende jeugd in de breedste zin van het woord. Van dyslexie tot opvoedmoeilijkheden, van een agressie probleem tot hoog gevoeligheid, alle hulp die geboden kan worden zit onder één dak. Ik was direct enthousiast over het idee. De klik met de andere hulpverleners was er en ook mijn expertise was welkom.

En zo staan we nu aan de start van een nieuwe stap voor CoHond. Morgen (zaterdag) is de opening van het centrum. Er is een hele hoop werk verzet. Verbouwen, verven,  elke week vergaderen, de open dag voorbereiden, de website van het centrum maken, netwerken, flyeren, gesprekken voeren en ga zo maar door. Allemaal met als doel om met het Centrum een mooie samenwerking tegemoet te treden en de lerende jeugd in Alphen hulp te bieden onder één dak. Hoe gaaf is dat?! CoHond blijft de hulp bieden zoals jullie gewend zijn. Er zijn wel specialistische trainingen bij gekomen in het aanbod van CoHond. Daarom is de website aangepast.

De week na de opening van het Centrum Lerende Jeugd Alphen staat in het teken van kennismaking. Iedereen is welkom om te zien welke hulp er binnen het Centrum geboden wordt. Op de site staan data en tijden van de workshops en inloopmiddag.

http://www.lerendejeugd.nl

Back To Top