fbpx Skip to content

Deze week is Bonny Everaars gestart met haar stage bij CoHond. Bonny is 22 jaar oud en zit in haar afstudeerjaar van de opleiding ‘Educatie en kennismanagement: Recreatie- & Gezelschapsdieren’ aan Aeres Hogeschool Wageningen. Binnen deze studie wordt Bonny opgeleid tot zowel docent als kennismanager binnen de dierensector.

” Na een aantal onderwijs- en bedrijfsstages te hebben gelopen heb ik besloten mij het laatste jaar van deze studie meer te focussen op het vak van kennismanager, wat voor mijn gevoel ook beter bij mij past. Bij CoHond zal ik verschillende opdrachten binnen het kader van mijn studie uitvoeren, waaronder mijn afstudeeronderzoek. Deze schoolopdrachten gaan bijvoorbeeld over het management van CoHond, hiervoor zal ik onder andere een bedrijfsanalyse uitvoeren. Een andere schoolopdracht gaat over het methodisch ontwerpen van een (groot) product of een ruimte. Erg gevarieerd dus!”

“Als klein meisje had ik al een grote passie voor dieren. Dit heeft zich uiteindelijk gevormd tot een grote interesse in het samengaan van mens en dier, het samenleven en samenwerken tussen beide partijen. Vanuit deze interesse is CoHond vanzelfsprekend de ideale stageplek om mijn studie mee af te sluiten” (Bonny)

 

Back To Top