fbpx Skip to content

Ook in 2017 staan mijn psychosociaal hulphonden en ik klaar om jongeren te helpen die niet lekker in hun vel zitten.

Wil je graag meer zelfvertrouwen, motivatie of minder last hebben van agressie? Word je gepest of misschien pest je zelf wel en weet je niet hoe je er mee moet stoppen…..

Dan is de TOPDOG training geschikt. Deze training bestaat uit 12 sessies en wordt merendeel op locatie gegeven. Zo trainen we op scholen, bij hulpverleningsorganisaties en centra voor jeugd en gezin.

Jong/puber zijn valt niet altijd mee.

Zit je niet lekker in je vel maar weet je zelf niet zo goed waar dat door komt? Lukt het thuis niet om er over te praten? Ben je niet gelijk op zoek naar een training maar wil je wel graag weer lekker in je vel zitten? Dan is een coaching traject iets waar je aan kan denken. Een coaching traject is helemaal op maat gemaakt. Zo kan het zijn dat een paar afspraken al genoeg zijn.

Wat er ook bij je past, er is altijd wel een oplossing te bedenken. Mocht je er niet helemaal uitkomen denk graag met je mee. KLIK HIER voor mijn mailadres en telefoonnummer als je meer wilt weten over de mogelijkheden. Of download nu onze nieuwe brochure en flyer voor 2017!

 DOWNLOAD nu of open de link: https://cohond.nl/downloads/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top