fbpx Skip to content
Vorige week hebben Rob Mos en ik vanuit Topdogtrainingen Nederland een mooie afsluiting gehad van de lesgroep met medewerkers van Levvel. Voor Margot was dit persoonlijk een supervet traject! Levvel is een fusering geweest waar haar oude werkgever Lijn5 onderdeel van is. Daar waar ze de kneepjes van het vak heeft geleerd. Bijna vijftien jaar heb ze daar gewerkt met jongeren met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische problemen.
Lijn5 is ook de start geweest van mijn bedrijf CoHond. Daar heb ik van mijn toenmalige regio directeur de kans gekregen een pilot te draaien. Deze pilot was zo succesvol dat dit al snel uitgroeide tot diverse waardevolle samenwerkingen. Collega’s waar ik nu nog mee samenwerk, zoals Patricia Delorme. Al tien jaar werken we samen om jongeren te helpen die vast lopen of op een andere manier niet lekker in hun vel zitten.
Hoe vet is het dat deze mooie mensen én honden nu binnen Levvel het mooie, effectieve werk met hun honden kunnen voortzetten?!
In september start ik zelf weer een Topdogopleiding in Alphen aan den Rijn. In Groenekan start deze weer wanneer er genoeg aanmeldingen zijn. Meer weten? Bel naar 0615073095 of mail naar margot@cohond.nl. Dan zorg ik dat je vraag op de goede plek terecht komt!
Back To Top