fbpx Skip to content

Ook de komende jaren ben ik geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)! Mijn herregistratie is goed gekeurd. Waarom is deze registratie zo belangrijk? 

De SKJ is hét beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Met een SKJ-registratie kan ik laten zien aan jeugdigen, ouders en opdrachtgevers zien dat ik ervaring, kennis en vaardigheden heb om goede hulp te bieden in complexe situaties. Ook laat ik hiermee zien dat ik continu werk aan mijn vakbekwaamheid en dat ik investeer in de kwaliteit van mijn vak.

Het was best even pittig om goed te omschrijven wat ik precies doe. Want de meeste methodieken waar je als Jeugd- en Gezinsprofessional mee leert werken zijn natuurlijk zonder de inzet van psychosociaal hulphonden. Maar het is gelukt dus vanaf nu kan ik mij richten op de nieuwe zorginkoop rondes die er aan zitten te komen voor de periode vanaf 2022.

Back To Top