fbpx Skip to content

Vanuit CoHond hebben wij een onderaannemersovereenkomst met HVO Querido. Wij bieden verschillende vormen van begeleiding aan door middel van de inzet van psychosociaal hulphonden of boksen. Om een deelnemer aan te melden vanuit HVO bij CoHond hebben we twee verschillende formulieren nodig. Een aanmeldformulier voor CoHond en een individuele, getekende overeenkomst met de deelnemer. Als we beide formulieren retour hebben kunnen we contact hebben over de (verwachte) startdatum.

LET OP! Via deze link kan je de individuele overeenkomst van HVO Querido downloaden.

 

 

Hieronder het digitale aanmeldformulier voor CoHond

 

  Persoonsgegevens deelnemer

  Naam

  Geboortedatum


  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Verwijzing & Motivatie

  Naam en functie verwijzer

  Telefoonnummer verwijzer


  Reden voor de aanmelding

  Doelen bij aanvang


  Toestemming & Voorwaarden

  • Ongemak; kleding en schoenen kunnen bevuild raken.
  • Schade; kleding en schoenen kunnen beschadigd raken.
  • Incident; in een uitzonderlijke situatie van overmatige stress bij de hond, kan de hond grommen, happen of bijten. Dit kan zowel fysieke, als emotionele schade veroorzaken.

  Privacy

  Deelnemer én ouder/voogd/verzorger gaan akkoord met het maken van (foto- en video) opnames t.b.v. de training. Indien er opnames gemaakt mogen worden: De opnames van mijn zoon/dochter mogen gebruikt worden op de social media kanalen van CoHond.


  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Google Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.


  Heeft u problemen met het verzenden van het aanmeldformulier. Probeer dan a.u.b. een andere browser of download het aanmeldformulier en verstuur deze per mail naar aanmelden@cohond.nl.

  DOWNLOAD AANMELDFORMULIER
  Back To Top