fbpx Skip to content

Zaterdag 19 september heeft de 2e landelijke informatiedag plaatsgevonden wat helemaal in het teken stond over het samenwerken met dieren. Het thema was deze keer: `de verschillende werkvelden’. In de ochtend en in de middag waren er workshops te volgen die gegeven werden door professionals uit verschillende werkvelden. Zoals de psychiatrie, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, coaching, spiegelen met honden, het onderwijs, persoonlijke ontwikkeling etc. Tussen de workshops door waren er lezingen van Carola Beekman en Dr. Prof. Marie José Enders – Slegers. Zij spraken over de transparantie van het werkveld en de Horseboy methode.

De landelijke informatiedag is ontzettend prettig verlopen. Mede door het prachtige weer hebben we de hele dag buiten kunnen doorbrengen met alle Coronamaatregelen die er op dat moment waren. Doordat het terrein groot genoeg was konden er 8 workshops tegelijk plaatsvinden. Zowel in de ochtend als in de middag waren de workshops uitverkocht. Helaas waren er in verband met corona op het laatste moment wat afzeggingen. Het advies was om thuis te blijven bij twijfel. Hoe spijtig dat ook is, wij zijn blij dat iedereen dat serieus heeft nageleefd om alle risico’s te vermijden.

We hebben zoveel mogelijk beeldmateriaal gemaakt zodat iedereen kan meekijken hoe de dag is verlopen. In dit filmpje kan je ook zien wat je zaterdag 18 september 2021 kan verwachten als de 3e landelijke dag gaat plaatsvinden.

Onze dank gaat uit naar alle `partijen’ die hebben meegewerkt aan deze dag. Door samen te werken dragen we bij aan het verspreiden van goede kennis, verbinding en professionalisering van ons werkveld.

Herstel op Poten, stichting AAI-maatje, Kernreflect, Bo vertelt, Dr. Snuffel, Topdogtrainingen Nederland, Happiejj, Hondenkracht, Daphne Daniels training en begeleiding, Hondgenoot, Coachhond, Wijzer met honden, Paws2help en Jasper & Iris vanuit CoHond.

 

Back To Top