fbpx Skip to content

Wil je direct aan de slag om op een verantwoorde, diervriendelijke manier met je hond samen mensen meer zelfvertrouwen te geven, weerbaarder te maken en hun emoties beter te laten beheersen? Hou je van doen in plaats van eindeloos praten? Topdog is een methodiek die je kan inzetten bij kinderen, jongeren én volwassenen met verschillende problematieken. Denk aan mensen die last hebben onrust, autistisch spectrum stoornis (ASS), psychische problematieken of als er sprake is van een licht verstandelijke beperking (LVB). Topdog kan preventief ingezet worden, als weerbaarheids- en sociale vaardigheidstraining, als ‘overbruggingszorg’, ter ondersteuning bij andere vormen van therapie of integraal als onderdeel van een breder behandelaanbod.

Tijdens de Topdog opleiding leer je de Topdog methodiek toe te passen. Daar komt een stuk theorie bij kijken, een groot stuk over het (lezen van) hondengedrag en ga je zelf een training geven aan de groep om te ervaren hoe het is als deelnemer én oefen je je trainers skills. Ook een test van je hond hoort er natuurlijk bij.

De opleiding start 9 november in Alphen aan den Rijn op de woensdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur. Heb je interesse en/of wil je vrijblijvend meer informatie? Mail naar margot@cohond.nl of app naar 0615073095, dan plannen we een belafspraak in.

 

Back To Top