fbpx Skip to content

De meeste jongeren hebben nog vakantie maar CoHond komt al weer in beweging. Ik heb Morris vanmiddag opgehaald bij het dierenhotel waar hij heeft gelogeerd. Samen met 5 andere honden heeft hij zijn vakantie doorgebracht in een grote nagebootste woonkamer. Dikke pret natuurlijk. Morris heeft het zo naar zijn zin gehad dat hij de komende week echt moet bijkomen van het avontuur. Ook Jip is uit logeren geweest en heeft nu rust nodig.  Voor mij is het nu het moment om de administratie bij te werken en verslagen te maken.

De overgang van vakantie naar werken is wat groot. Van een ontzettende gezellige kampeervakantie naar een stil kantoor. Buiten is het 30 graden en tot twee dagen geleden lag ik nog heerlijk te relaxen bij het zwembad.  Hoe leuk is het dan om de dag te starten met een vet compliment? Amsterdams zorgblog heeft een aantal blogs van CoHond gepubliceerd en daar staat nu het volgende commentaar bij:

Hoi, wat inspirerend! Ik heb je vorige blog ook met veel plezier gelezen. Prachtig hoe contact met een dier kan werken. Blijf schrijven. IK lees graag meer.

Zo’n reactie is precies de reden dat ik blog. Hoe fijn is deze start van het  nieuwe werkjaar?!

Amsterdams zorgblog

Back To Top