fbpx Skip to content

De samenwerking met Jasper van Sport&hond coaching is deze zomer in volle vaart van start gegaan en zorgt voor mooie nieuwe ontwikkelingen. Alle krachten zijn gebundeld en met trots presenteren we het (nieuwe) aanbod van CoHond. En hoe! Kijk zelf maar naar de beelden onderaan dit bericht. Need we say more??

 

Trainingen (jeugd)hulpverlening & onderwijs.

Individuele trajecten; topdog gericht op weerbaarheid, sociale vaardigheden & motivatie.
Ouder / kind training; topdog bijvoorbeeld als onderdeel van een breed behandelaanbod binnen jeugdhulpverlening organisaties,  in samenwerking met de `hoofdbehandelaar’.
Groepstrainingen; in groepsverband (max. 7 deelnemers) doelgericht werken aan agressie regulatie, conditie, weerbaarheid, zelfvertrouwen en/of samenwerken.
Frequentie en doel in overleg, op maat gemaakt aan de hand van de vraag en doelgroep.
Professionals; Huis van je leven© – visuele gespreksmethodiek (in company training).

 

Teamtraining.

Breng je team in beweging! Onder begeleiding van 2 ervaren trainers en de inzet van een psychosociaal hulphond werk je op een ontspannen en unieke manier aan:
–  de motivatie van je teamleden
– de (non-verbale) communicatie van je teamleden
– het omgaan met (werk) stress
– een gemotiveerd team
– de weerbaarheid van je team
– een duidelijke rolverdeling in je team
– elkaar positieve feedback geven
– de bewustwording van eigen handelen

 

Cursus & opleiding.

Module sporten met honden; een aanvullende module voor iedereen die al werkzaam is als trainer / coach met psychosociaal hulphond en sport wil inzetten tijdens de sessies. Data en kosten 2019 volgen op de website.
Opleiding tot topdog trainer; methodisch gericht werken in de (jeugd)hulpverlening aan sociale vaardigheden & weerbaarheid met de inzet van een psychosociaal hulphond.
De opleiding start in samenwerking met Mens&hond consultancy in het eerste kwartaal van 2019 bij genoeg inschrijvingen (min. 4, max. 6) in Alphen aan den Rijn. Voor de kosten en details klik HIER.
Coaching op de werkvloer; wil je weer even een frisse blik op je eigen werkzaamheden werpen? Ben  je toe aan nieuwe input, tips en trucs? Daag jezelf uit tijdens een op maat gemaakte coachsessie! Inhoud en frequentie in overleg.
Workshop; Voor iedereen die kennis wil maken met het werken met psychosociaal hulphonden. Na deze workshop weet je wat er allemaal bij komt kijken & ken je alle mogelijkheden die er zijn met betrekking tot opleidingen en werkzaamheden in dit vakgebied.

 

Zonder honden.

EFT (Emotional Freedom Technique); helpt kinderen en jongeren van hun spanning af. Bijvoorbeeld bij:
– Onverwerkte Emoties (trauma’s, pijnlijke herinneringen )
– Angsten ( faalangst, angst voor spinnen, spreekangst ed )
– Verslavingen (roken, eten)
– Lichamelijke en psychosomatische klachten
– Blokkades door negatieve inprentingen
Ouder begeleiding; neem je gezinssituatie eens onder de loep en krijg input om patronen te doorbreken.

Alle informatie komt op de site en wordt verder verspreid via social media. Kan je niet wachten? Mail; info@cohond.nl of bel/app; 0615073095

Back To Top