fbpx Skip to content

Afgelopen anderhalf jaar was ook voor CoHond een gekke periode. Na een verhuizing hebben we in Alphen aan den Rijn een nieuwe praktijkruimte geopend. Om een aantal maanden daarna al weer de deuren te sluiten vanwege de eerste lockdown. Gelukkig hebben we de hele periode mogen doorgaan met hulpverlenen en hebben we ons gericht op de ambulante trajecten. De Topdogopleiding die we in samenwerking met Topdogtrainingen – Nederland verzorgen heeft wel een hele poos stil gelegen door alle maatregelen. Ondertussen hebben we achter de schermen hard doorgewerkt. En dat belooft wat voor komend schooljaar!

We hebben alle ontwikkelingen op een rijtje gezet:

Juli/augustus: SUMMERBOOST voor jongeren. Elke woensdag is Jasper in Alphen aan den Rijn om boks coaching te geven aan jongeren tegen een zomertarief van €50,- per sessie. De dagen dat Jasper aanwezig is: 21 juli, 28 juli, 11 augustus, 18 augustus, 25 augustus & 1 september.
Opgeven kan via de mail: jasper@cohond.nl met in de cc aanmelden@cohond.nl.

September: In samenwerking met Steffie van der Steen starten we een nieuw onderzoek naar de effecten van de Topdogtraining bij jongeren. Meer informatie over dit onderzoek vind je >> hier <<.

Zaterdag 18 September: de Landelijke Informatiedag over samenwerken met dieren in de (jeugd)hulpverlening, het onderwijs, zorg & welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze dag kan je workshops en lezingen volgen van professionals vanuit het hele werkveld. Deze wordt voor het eerst georganiseerd door Zaak op Poten & Co. Kijk hier voor de tickets en het dagprogramma: www.zaakoppoten.nl/landelijkedag
Er is bekend gemaakt dat het AAI-kwaliteitsregister (AKR) accreditatiepunten heeft toegekend voor bezoekers van deze dag.

Oktober: Start van een nieuwe verdiepingscursus voor trainers en coaches die werken met een hond. Deze 4 daagse cursus is over verdeeld in 3 praktijkdagen en een terugkomdag. De data zijn: 8 en 22 oktober & 5 en 26 november 2021. De cursus is praktisch gericht op een gezonde leefstijl. Je leert op verantwoorde en diervriendelijke wijze sport- en spelelementen in te zetten om leerdoelen met cliënten te behalen. Nadere informatie en details volgen! Deze cursus is aangemeld bij het AAI-kwaliteitsregister (AKR) voor accreditatiepunten.

Januari 2022: Start van een nieuwe Topdogopleiding in Alphen aan den Rijn, vanuit CoHond met Jasper en Margot als opleiders. Informatie volgt.

 

Back To Top