fbpx Skip to content
Vrijdag hebben we de 1e dag gehad van onze interne opleiding: 🥊 Boksen met een Doel 🎯

Wij zetten boksen al een aantal jaren therapeutisch in binnen de GGZ en bij onze jeugdzorgtrajecten. Tijd om onze methodiek in een opleiding te gieten!
Wat maakt onze opleiding écht CoHond?
Margot Swart werkt al 25 in de Jeugdhulpverlening, waarvan ruim 10 jaar met honden. Zij leidt hulpverleners op om ook zelf honden ‘in te zetten’ binnen de GGZ, het onderwijs, psychiatrie en/of jeugdhulpverlening.
Jasper Kost bokst al van jongs af aan, heeft een sportopleiding gevolgd in het verleden en weet als geen ander hoe alle werkzame componenten van lichaamsgericht werken. Hij heeft met name veel ervaring binnen de psychiatrie.
Wij werken bij CoHond met hele complexe en kwetsbare doelgroepen. Mensen met trauma, PTSS, agressieregulatie problemen, (sociale) angsten, al dan niet in combinatie met een autistisch spectrum of andere uitdaging.
🥊 Boksen met een Doel 🎯 is een methodiek die secuur is opgebouwd. Dat zorgt voor vertrouwen, veiligheid en een veilige sfeer.
De opleiding is waar alle expertise én speelsheid van CoHond samenvalt! Kennis en (praktijk)ervaring van methodisch (therapeutisch) gericht werken met complexe doelgroepen binnen de (jeugd)hulpverlening, GGZ en psychiatrie.
Vrijdag volgt dag 2 van de 3 opleidingsdagen. Daarna kunnen meer CoHond collega’s boksen ook inzetten naast honden tijdens de trajecten. 🐕‍🦺
                             
Back To Top