fbpx Skip to content

Afgelopen week hebben we weer een volle, leuke week gehad. Met Jip en Morris heb ik weer een aantal jongeren mogen begeleiden met de topdog training en coachsessies. Jip en zijn baasje doen samen naast het werk nog een keer per week aan combi sport. Het is natuurlijk super om met je hond samen te ontspannen en iets te doen waar je beiden plezier in hebt. Morris en ik hebben weer een leuke click en trick training gevolgd. daar heeft Morris plezier in en zo leren we leuke nieuwe trucjes die we ook weer met de jongeren kunnen doen.

 

20160220_110749

 

Yindee en ik hadden de laatste puppytraining en ze heeft de cursus glansrijk doorlopen. Wat leuk om te zien hoe haar karakter steeds beter zichtbaar wordt. Yindee is niet snel onder de indruk van vreemde voorwerpen, harde of vreemde geluiden of gekke ondergronden. Ze vindt het heel leuk om lekker bezig te zijn. Ze heeft veel energie en laat het kaas niet van haar brood eten. Naar andere honden is ze wat terughoudend en als ze het spannend vindt komt ze snel naar mij toe voor steun.

 

20160223_085355

De eerste stappen in onze samenwerking zijn dus nu al gemaakt. Het doel is natuurlijk uiteindelijk dat Yindee een stabiele psychosociaal Hulphond wordt. En daarnaast natuurlijk een hele lieve en goed luisterende huishond.

Balans tussen werk en ontspanning is voor honden net zo belangrijk als voor mensen.

De komende week hebben wij dan ook vakantie. Even geen werk en lekker ontspannen. Ook dat is absoluut goed en belangrijk voor de samenwerking met elkaar!

Fijne vakantie!

 

Back To Top