fbpx Skip to content

“Maar we kunnen er toch ook samen tussenuit stappen,
ik ben er klaar mee.”

~ Uitspraak van een 9-jarige jongen ~

Zijn moeder zit tegenover me en we zijn al een poosje in gesprek over de weg die zij af legt met haar zoon, partner en zijn dochter. Ze hebben het pittig. Psychsociaal Hulphond Morris en ik begeleiden moeder en zoon nu om emoties en frustraties te reguleren.
Ons gesprek kwam op Noor haar scriptie. Alle interviews en gesprekken die gebruikt zijn voor haar scriptie hebben zonder mij plaatsgevonden. En ineens zei ik; de titel van de scriptie, die komt van jouw kinde hè?! We kijken elkaar aan. Moeder begint te huilen en ik kan het niet meer helpen. Ook ik pink een traantje weg….

Ineens realiseer je je hoeveel je als (jeugd)hulpverlener kan betekenen voor een kind (en zijn moeder).

De scriptie van Noor, gemaakt bij CoHond, is zeker de moeite waard om te lezen. Je kan zien dat hij met zorg en grote zorgvuldigheid is gemaakt. Complimenten!

DOWNLOAD HIER DE SCRIPTIE VAN NOOR

 

 

Back To Top