fbpx Skip to content

Hoi!

Ik ben Dante, 21 jaar en 1e jaars student Animal Sciences aan de universiteit van Wageningen.

Voor mijn opleiding moet ik 2 weken stage lopen bij een dier gerelateerd bedrijf. Nu ben ik van jongs af aan altijd al geïnteresseerd in diergedrag, en leek het mij ontzettend leuk om hier iets mee te gaan doen tijdens mijn stage. Vandaar dat ik terecht ben gekomen bij Margot!

Je hoort steeds vaker dat dieren ingezet worden als hulp tijdens een therapiesessie. Zoals jullie weten gebruikt Margot honden voor haar trainingen en nu wil ik mij verdiepen wat maakt dat honden hier zo geschikt voor zijn.

Vanaf aanstaande maandag 13 juni begint mijn stage en zullen jullie mij dus wellicht wat vaker voorbij zien komen!

Ik kijk er in ieder geval naar uit ????.

Groetjes, Dante

Back To Top