fbpx Skip to content

Zelf ben ik ben niet opgegroeid met honden, maar wel met de liefde voor honden. Toen ik opgroeide was er te vaak niemand thuis om een hond te nemen. We hadden wel katten. Ik heb vaak genoeg om een hond gesmeekt, zeker als ik terug kwam van de buurhonden uitlaten.

Toen ik 17 jaar was en in mijn eindexamenjaar zat, kwam er een verwaarloosd hoopje ellende op mijn pad in de vorm van een Bully XL. Een krachtige hond met een stoer uiterlijk. Deze graatmagere pup van 9 maanden was verre van stoer. Hij wilde alleen maar liefde ervaren. En die liefde gaf hij terug. Dat is nu 10 jaar geleden.

Ik ben inmiddels afgestudeerd als Toegepast psycholoog (B) en ik wilde graag mijn opleiding combineren met mijn passie voor honden. Zo heb ik, met de Topdog opleiding en begeleiding van Margot Swart, mijn plek gevonden bij CoHond. Samen met (inmiddels opa) Schizo en onze nieuwe aanwinst Bee (nog in opleiding) bied ik ondersteuning aan jongeren met  verschillende hulpvragen. Intussen blijf ik mijn holistische kennis en vaardigheden verbreden met verschillende aanvullende methodieken. Zo wil ik uiteindelijk mensen op gevoelsniveau kunnen helpen op verschillende manieren die elkaar niet alleen kunnen aanvullen, maar ook versterken.

Je komt mij tegen bij
Back To Top