fbpx Skip to content

Mijn naam is Jasper Kost en ik werk sinds 2018 voor CoHond. Mijn hond heet Eli, is jong en enthousiast en staat te trappelen om nieuwe dingen te leren. Na het afronden van de Topdog opleiding én de Topdog master opleiding ben ik trainingen gaan geven, met mijn hond samen, in de jeugdzorg en de psychiatrie. Ik voeg in mijn Topdog trainingen graag sportelementen toe om het feestje voor het brein nog groter te maken. Het moment dat dopamine, endorfine, serotonine en oxytocine samenkomen. Sporten met een maatje is zoveel leuker dan alleen! Letterlijk weer in beweging komen kan de klant veel brengen.

Mijn hele leven beoefen ik al vecht- en verdedigingsporten zoals judo, Worstelen, grappling en kickboksen. Inmiddels ben ik al een aantal jaren fanatiek bokser. Voor het inzetten van boksen heb ik een cursus gevolgd om ook dit, op een verantwoorde manier, in te zetten tijdens mijn begeleiding.

Ondertussen hebben de ervaringen in de sport mij geïnspireerd om de methodiek Boksen met een Doel te ontwikkelen. Een (jeugd)hulpverleningsmodule die net als de Topdog methodiek kan worden in gezet in de (jeugd)hulpverlening, GGZ en psychiatrie.

Je komt mij tegen bij
Online cursus Samen Sporten met je Hond – Je hond als personal trainer
Oorspronkelijke prijs was: €38,50.Huidige prijs is: €29,00. excl. BTW
295,00 excl. BTW
Back To Top