fbpx Skip to content

In 2010 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werkster. Als beginnend professional ben ik begonnen bij de Crisisopvang in Nijmegen. Na ongeveer een jaar ben ik naar Maastricht verhuisd en daar heb ik vervolgens verschillende functies bekleed binnen een zorginstelling voor jeugd en jongvolwassenen met een breed scala aan problematiek.

Tot en met 2018 heb ik in de hulpverlening gewerkt en daar zag ik dat veel jongeren behoefte  hebben aan de aanwezigheid van een dier. Hierdoor werd mijn interesse gewekt om hulpverlening te combineren met dieren, in mijn geval met honden.

Nadat ik weer terug ben verhuisd naar Nijmegen ben ik mijn eigen honden uitlaatservice begonnen. En alsof het zo moest zijn kwamen er ook 2 ontzettend lieve, trouwe, mooie honden op mijn pad, Ola en Pam. Dit was voor mij precies dat wat ik nodig had om mijn (jeugd)hulpverleners vak nieuw leven in te blazen. Dit keer samen met mijn honden.

In 2021 heb ik bij Margot de Topdogopleiding afgerond en ik ben blij én trots dat ik nu een onderdeel van het CoHond team ben.

 

 

Je komt mij tegen bij
Er zijn momenteel geen geplande workshops of trainingen bij deze trainer.
Back To Top