fbpx Skip to content

Mijn naam is Sally, ik woon in Harmelen en ben moeder van twee grote pubers. Naast mijn werk binnen de hulpverlening ben ik al vanaf jong druk in de weer met honden. We hebben vanuit mijn ouderlijk huis altijd honden gehad. Op mijn 18e ben ik actief met hondentraining begonnen en heb ik me doorontwikkeld tot hondentrainer. Dit heb ik jaren met veel plezier gedaan.

Als trainer vond ik het mooi om bij te kunnen dragen aan meer begrip tussen baas en dier. Met als uitkomst een baas die leert het gedrag en lichaamstaal van een hond te lezen én hoe hij hier het beste op kan reageren. Als gezinswerker bij het Buurtteam in Utrecht werk ik met gezinnen. Ik ondersteun alle gezinsleden met grotere en kleine vragen. Tijdens de begeleiding staan eigenkracht en weerbaarheid vergroten centraal. Ik ondersteun de gezinnen in het zelf oplossen van de problemen waar ze tegen aan lopen.

Door een verwijzing naar CoHond kwam ik in aanraking met Topdog en Margot. Haar enthousiasme voor het werk maakt mede dat ik dacht WAUW, dit wil ik ook! Mijn liefde voor de honden combineren met hulpverlening klonk voor mij echt als een droom. Ik ben me in Topdog  gaan verdiepen en opleiden. In 2019 heb ik de basisopleiding Topdog afgerond én de Topdog master opleiding. De trainingen geef ik samen met mijn Topdog Boef, een Friese stabij. Boef is een zelfstandige, afwachtende, aanhankelijke en eigenwijze hond. Naast dat hij heel erg houdt van aandacht en knuffels, leert hij de jongeren om door te zetten en niet op te geven als iets niet gelijk lukt.

Boef en ik zijn trots dat we mogen aansluiten bij het mooie team van CoHond en kijken met veel enthousiasme uit naar de trajecten die we mogen gaan begeleiden.

sally-cohond
Je komt mij tegen bij
Back To Top