fbpx Skip to content

Moos; van straathond tot Hulphond.

Zoals eerder verteld is Moos via stichting Kluivert Dog Rescue Center naar Nederland gekomen. Daar werd hij opgevangen door stichting Perla & Friends en Dafne van Herstel op poten heeft mij in contact gebracht met foster Nathalja. Vanaf dat moment is Moos mijn leven binnengewandeld en nu verovert hij veel harten van deelnemers tijdens de trainingen die we bieden bij CoHond.

Volgende week ga ik zelf naar Curaçao. Daar ga ik 2 dames opleiden tot topdog trainer en kijken hoe we hulpverlening/trainingen kunnen verbinden aan de (opvang)honden die daar zijn.  Super gaaf natuurlijk. Wat de reis nog specialer maakt is dat ik met eigen ogen kan zien hoe hard de stichtingen en organisaties daar werken om de wereld een stukje mooier, verdraagzamer en respectvoller te krijgen. Er staat natuurlijk ook een bezoekje gepland aan  Kluivert rescue center. Zelf neem ik benches en riemen mee die ik daar op het eiland achter kan laten. Deze heb ik de afgelopen weken verzameld en gedoneerd gekregen via social media. Super tof!

Nu TLC bijna gaat beginnen met het uitzenden van de nieuwe real-life serie: Rossana Kluivert On A Mission, zie ik overal Moos voorbij komen tijdens de reclame. In spotjes op tv, Instagram, facebook en tijdschriften. Ik ben vet trots! En ik heb ook heel veel respect voor Rossana. Wat een powervrouw! Een voorbeeld voor mij, als werkende moeder, met ieder zo ook zijn eigen shit. Met doelen in het leven waar je je aan kan optrekken, wat je sterker maakt en door laat vechten. Wat je ook weer als voorbeeld doorgeeft aan je eigen kinderen. Op naar een betere toekomst.

Samen staan we sterk.

 

Back To Top