fbpx Skip to content
Wat gaan wij doen?
Wij zamelen zoveel mogelijk geld in voor Serious Request. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor stichting het vergeten kind. Als tegenprestatie zullen wij met het CoHond team, op het terrein van de Alphense Hondenclub, een dag lang jongeren in de watten te leggen en het samenwerken met honden te laten ervaren. De jongeren zijn welkom, eventueel met hun begeleider(s), om spelenderwijs te ontdekken hoeveel honden betekenen voor henzelf en andere jongeren die (jeugd)hulpverlening ontvangen. Dankzij de sponsoring van de Alphense Hondenclub hebben wij geen huurkosten. Wij zullen zorgen voor een lekkere lunch en een leuk aandenken aan deze dag. Wij zullen vanuit CoHond deze dag kosteloos organiseren.
Onze honden zijn officieel gecertificeerd om deze dag met de jongeren samen te werken. De dag zal plaatsvinden op zaterdag 28 januari.

Doneer direct en steun onze actie! 

Waar zet stichting het vergeten kind zich voor in?
Duizenden kinderen dreigen ten onder te gaan aan trauma’s
In Nederland zijn er duizenden kinderen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. In ruim 50.000 gevallen is de situatie zo ernstig dat ze niet meer thuis kunnen wonen. In hun jonge leven hebben ze al veel te veel meegemaakt en de trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang, verdrietig en boos. Zo hoort een kinderleven niet te zijn!
Jij kan eraan bijdragen dat deze kinderen weer onbezorgd kind kunnen zijn. Dat zij een stabiele woonplek krijgen met vertrouwde gezichten die voor ze zorgen. En dat zij kunnen meedoen aan onze kinderactiviteiten, waardoor ze in moeilijke tijden ook fijne herinneringen maken en hun zelfvertrouwen groeit.
Waarom zetten wij ons in voor dit doel?
Wij komen in de praktijk heel veel `vergeten kinderen’ tegen helaas. Soms is een uurtje trainen met onze hond het leukste dat ze die week meemaken.
Back To Top